Nieuws Kiipcraft 2.0 opening
Started by timr2000

 

Beste Kiipetjes,

Zoals jullie weten zijn wij bezig met een grote onderhoud "Zo niet, check dit bericht"

 

Veranderingen

Wereld is gereset en alles word opnieuw gebouwd, de wereld generator is veranderd en er worden een heleboel andere extra's toegevoegd de server zo leuk mogelijk voor jou te maken en het ook leuk te houden. Ook nu omdat Kiipcraft niet meer vast zit aan discord invite's willen we uitbreiden naar iets wat beter past bij een wat meer "public" server. Nou blijft de server gewoon whitelisted, kan nu wel iedereen zich aanmelden voor een whitelist!. Dus lees je dit en wil je graag joinen?, maak een account aan en ga dan naar Kiipcraft whitelist.

 

Server opening

We hebben een datum voor jullie dus zet het in je agenda! de server word officieel geopend op 1 maart 2020, maar heb jij een donateurs rank dan kan je 1 week eerder al in onze server! 23 februari 2020 kunnen de donateurs al joinen, dit omdat er nog veel getest moet worden en het ons een goed idee leek de donateurs als eerst te laten joinen. Dit zijn de mensen die nu nog een donateurs rank hebben en dan kunnen joinen. (Koop jij nu nog een rank of in de week van onze opening kan je alsnog joinen!)

  • Ghostrene
  • Roenes
  • Axl77b

 

We hopen je hiermee genoeg geinformeerd te hebben, mocht je nog vragen hebben kan je dat altijd hier beneden plaatsen. Vergeet ook niet te Voten op onze server!.

Mvg Kiipcraft staff

10 maanden geleden
🡱