Update KiipCraft 2.0 | Wat is nieuw?
Started by timr2000

 

Beste Kiipetjes,

 

Na veel onduidelijkheid hebben wij hier een lijst voor je met veranderen op onze server.

 

Er zijn na de update wat dingen bijgekomen en dat hadden we duidelijker moeten overbrengen naar jullie. Sinds 1.15 zijn er meerdere problemen met het laden van chunks. We proberen zo min mogelijk te limiteren. Als je problemen hebt in de server kan je altijd /help, typen in de chat. Mocht je nogsteeds vragen hebben na dit bericht kan je altijd hier beneden je vragen stellen, of op onze discord server. Gebruik daarvoor het kanaal vragen-aan-kiipcraftstaff en klik op het envelopje. Een stafflid zal zo snel mogelijk reageren op jou vraag, gebruik dit niet als bugreport kanaal, alleen voor vragen!

 

Land claimen:

Omdat iedereen nu een whitelist kan aanvragen hebben wij er voor gekozen om mensen een claim te laten maken, je begint met
€500 ingame geld, dit geld kan je gebruiken om te claimen, het is niet een groot claim gebied wat je kan claimen, maar in ieder geval je chesten. Je hebt al beginners kit een golden shovel gekregen, die kan je gebruiken om te claimen, hieronder een video hoe je moet claimen:

 

Nieuw rank systeem:

We hebben gekozen voor een nieuw rank systeem, dat wil zeggen dat je begint als rank Kuikentje. Na 10 dagen speeltijd krijg je de rank Kiip en zo gaat dat nog 2 ranks door.. (De volgende rank duurt wat langer, maar zo weet je hoe het werkt) Zo krijgen we ook een indicatie wie er actief speelt op onze server, en we die spelers meer extra's kunnen geven.

 

Nieuwe map:

Dit is voor ons een grote verandering, custom bomen en een custom terrein. Bomen die je in 1 slag kan omhakken met je axe en custom villager dorpjes.

 

Mcmmo en nieuwe hoppers:

Voor een leukere speel ervaring hebben wij Mcmmo toegevoegd aan onze server, het enigste wat we hebben uitgezet is woodcutting ivm onze custom bomen. Voor de rest is alles nog mogelijk! We maken ook gebruik van nieuwe hoppers in de server. Deze hoppers kan je upgraden en zorgt ervoor dat wij hoppers niet weg hoeven te halen uit de game. Ze kosten 500 ingame geld. Je hebt inprincipe niet meer zoveel hoppers. Klik hier voor meer informatie

 

Voten en Voteparty's!:

Voor meer rewards ingame kan je elke dag voten op de server, voor ingame geld of crates! Met een voteparty krijg je 2 rewards en met voten heb je kans op meer rewards. Denk aan Crate's en Geld. Een voteparty wilt zeggen dat iedereen die op dat moment online is een Reward ontvangt. na 70 vote's word de voteparty geactiveerd. Wees er dus snel bij!

 

Shops in het shoppingdistrict:

We hadden op KiipCraft 1.0 al een ShoppingDistrict, alleen hebben we nu een optie toegevoegd om geld te verdienen aan jou shop! Klik hier voor meer informatie

Mensen kunnen Spullen kopen in jou winkel of verkopen, wanneer mensen bij jou shop spullen gaan verkopen, gaat er geld van jou af!. Dus let goed op. Er zit een belasting van 0.05 op om onze economy in balans te houden, Dit is maar een klein bedrag wat eraf gaat en zal je weinig van merken. Over grote bedragen zal dat wat meer zijn.

 

Meer informatie:

Mocht je ergens niet uitkomen hebben wij een lijst met commands voor jou! Je kan ingame ook /commands, typen of door op dit linkje te klikken: https://www.kiipcraftserver.nl/commands/

Je spullen zullen ook niet meer zomaar despawnen, wanneer je doodgaat spawnt er een chest met als je spullen. Die chest blijft ongeveer 10 minuten staan en word daarna gedespawned. Je items worden daarna op de grond gedropped.

Voor de donateurs hebben we een BottleXP command, met /bottlexp kan je het aantal levels dat je hebt in een bottle stoppen. En doorgeven aan andere mensen bijvoorbeeld.

Ook hebben wij een servertour in de server toegevoegd, dit wil zeggen dat als jij een servertour neerzet met /kiipcraft servertour, staffs ernaar toe kunnen teleporteren en wij het mogen gebruiken voor in onze KiipCraft video's. Om te laten zien wat jullie gebouwd hebben! Mocht je dat willen kan dat, Zet je servertour warp wel op de goede locatie, je kan hem namelijk niet zelf weghalen! Na een opname word deze servertour verwijderd en kan je weer een nieuwe plaatsen.

We hebben ook een 2fa toegevoegd, dit is om jou account extra te beveiligen. Mocht je je account delen met iemand kan je een 2fa instellen, of als je bang bent dat je account gehackt word.

 

Nogsteeds vragen? stel ze dan hieronder of op onze discord!

 

- Mvg KiipCraft staff

8 maanden geledenLaatst bewerkt: 8 maanden geleden
🡱